Eddy Huisman

professional

Management Consultant: "Er is niets mooiers dan anderen te zien groeien en eraan bij te dragen."

Eddy Profiel Vierkant

Pas wanneer alle lagen met elkaar verbonden zijn, kunnen organisaties echt excelleren

"Ik vind het geweldig om op verschillende niveaus te werken. Of het nu op managementniveau is of gewoon op de werkvloer, ik geniet ervan. Het mooiste is wanneer ik als een spin in het web tussen die lagen kan fungeren. Ik help hen begrip voor elkaar te krijgen, hen aan te moedigen om met elkaar te communiceren en echt samen te werken. Het creëren van een overlegstructuur waarin ze samen bezig zijn en waarde leveren, is voor mij het allerbelangrijkste."

Mijn specialisatie ligt in het verbinden van verschillende lagen in een organisatie, zodat ze begrip voor elkaar krijgen en echt gaan samenwerken.

Agile transformeren op alle niveaus

"Ik help organisaties met een andere manier van werken, op alle niveaus binnen de organisatie. Van directeuren tot werknemers op de werkvloer.

De opdrachten die ik het allerleukst vind, zijn vaak degene waarvan ik aanvankelijk dacht dat het onmogelijk zou zijn om resultaten te behalen. Als ik de eerste dag nerveus en gestrest thuis kom en denk: "Dit gaat nooit werken", dan blijken dat meestal de beste en leukste opdrachten te zijn. Het zijn de opdrachten waarbij ik echte verandering heb kunnen zien, waarbij mensen opeens anders gaan denken en samenwerken. Het is geweldig om te zien hoe ze gaan begrijpen dat de manier waarop ze altijd hebben gewerkt eigenlijk niet efficiënt is. Dat zijn de mooiste opdrachten, vooral als het hogere management ook betrokken raakt en beseft dat ze zelf ook moeten veranderen."

Connect op LinkedIn
Management Consultancy interieur

Sparringspartner voor

Prowareness klant logo - Rabobank

In de praktijk

Waarom klanten moeten durven veranderen

"Ik adviseer klanten om eerlijk te zijn over hun bereidheid en capaciteit om daadwerkelijk veranderingen door te voeren. In mijn expertise als Agile Coach en Consultant in de context van deze steeds veranderende wereld, waarin Agile werken en transformatieprocessen centraal staan, is het van cruciaal belang dat klanten niet aan een project beginnen als ze niet echt bereid zijn om de noodzakelijke ingrijpende veranderingen door te voeren.

Stel dat ik ontdek dat jouw hele organisatie op de schop moet om echt Agile te worden, ben je dan bereid om dat te doen?  Als het antwoord op die vraag nee is, hebben we een serieus gesprek en bestaat de mogelijkheid dat ik de opdracht niet ga doen. Het is essentieel dat klanten begrijpen dat ze bereid moeten zijn om deze ingrijpende veranderingen daadwerkelijk door te voeren, omdat het anders moeilijk is om succesvol te zijn in de huidige zakelijke omgeving."

Eddy

Eddy helpt jouw organisatie op weg naar digitale transformatie

Eddy Profiel Vierkant