Eman - Prowareness Talent Program
In welke rol, levensfase of organisatie iemand ook zit, bij Prowareness geloven we dat niemand ooit echt is uitgeleerd.
Onze succesverhalen

Onze talentpartners

Prowareness klantlogo - Transdev Prowareness klantlogo - Gemeente Den Haag Prowareness klantlogo - Rabobank Prowareness klantlogo - Thermo Fisher

Prowareness helpt werkgevers én werknemers

Programma

Of het nu gaat om starters die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt of ervaren professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, het Prowareness Talent Program is voor iedereen. Ongeacht of je nu werknemer óf werkgever bent.

Door krapte op de arbeidsmarkt is het moeilijk om goede Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches te vinden. Daarom hebben wij het Prowareness Talent Program geïntroduceerd waarin we vraag en aanbod samenbrengen.  

 

 

Prowareness Talent Program

Puntsgewijs

 1. Opleiding en begeleiding

  Totaal opleidingsprogramma

 2. De beste professionals

  Top talent dat past binnen jouw organisatie

 3. 20 jaar ervaring

  Als dé Agile grondlegger van Nederland

 4. Direct beschikbaar

  Onze talenten kunnen direct aan de slag

Talent

Talent Vacatures

Prowareness
Prowareness Talent Program

Hoe werkt ons Talent Programma voor werkgevers

Werkgevers

Onze doorgewinterde Agile Professionals zorgen ervoor dat de talenten de juiste training, coaching en begeleiding ontvangen, inclusief benodigde certificering. Door te investeren in hun ontwikkeling en te bouwen op de skills en ervaring die zij al hebben, helpen we hen om hun maximaal potentieel te bereiken. Zo zorgen we dat ze kunnen schitteren binnen jouw organisatie.  

Meer over ons Talent Program voor werkgevers
Prowareness Talent Program

Hoe werkt ons Talent Programma voor werknemers

Werknemers

Misschien kom je net uit de schoolbanken, heb je het niet naar je zin in je huidige rol, of vind je simpelweg dat je meer uit jezelf kunt halen. Het Prowareness Talent Program is voor iedereen.  

Het Prowareness Talent Program is er om je te helpen om jouw maximale potentieel te bereiken. Dit doen wij door te investeren in jouw ontwikkeling en te bouwen op de skills en ervaring die je al hebt. Wij zorgen voor de tools die je nodig hebt. Onze doorgewinterde Agile Professionals staan voor je klaar om je op te leiden, coachen en begeleiden.

Meer over ons Talent program voor werknemers
Prowareness Talent Program