SAFe

expertise

Wij helpen jouw organisatie met een gestructureerde aanpak voor het opschalen van Agile en Lean methodieken en werkwijzen.

Expertise SAFe

Sneller en beter samenwerken op grotere schaal

Klanten verwachten vaak zo snel mogelijk een oplossing. Van pakketbezorging op dezelfde dag tot dagelijkse software-updates voor hun zelfparkerende auto. Meestal hebben ze niet het geduld om te wachten tot je het uitzoekt. Het Scaled Agile Framework (SAFe) biedt hierin de oplossing en helpt jouw organisatie om digitale verstoringen te managen en in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

Het opschalen, ook wel scaling genoemd, brengt oplossingen bij complexe transformaties en is ontworpen voor grotere organisaties waarbij meerdere teams samenwerken aan het opleveren van een product. SAFe heeft als doel om de samenwerking tussen medewerkers en teams te verbeteren, waarde te leveren, kwaliteit te behouden en snelheid te verhogen.

De voordelen van SAFe

Alle voordelen op een rijtje

Meer dan 1 miljoen mensen in 20.000 bedrijven over de hele wereld hebben de voordelen van Agile schalen door middel van SAFe al ervaren. Hieronder alle voordelen op een rijtje:

  • Snellere oplevering: beslissingen worden sneller gemaakt en activiteiten worden gestroomlijnd
  • Verbeterde kwaliteit: teams werken samen om fouten te voorkomen en het proces te verbeteren
  • Verhoogde productiviteit: vermijden van onnodig werk en continue verbeteren
  • Verhoogde betrokkenheid: zelfstandig en doelgericht werken, zodat jouw team gemotiveerd blijft
AC- vergoot kennis medewerkers

Meer weten over SAFe?

Martin van Langen