Bas Flapper

professional

Management Consultant: “Mijn missie is om impactvolle organisaties te helpen om nóg meer impact te maken.”

Management Consultancy

Duurzame verandering start vanuit het bestaande

“Om écht impact te maken is vaak een duurzame verandering nodig. Een nieuwe manier van werken die leidt tot het verhogen van de waarde die je iedere dag levert als organisatie. Ik geloof namelijk dat hetgeen je tot hier heeft gebracht niet per definitie hetgene is dat je verder brengt. Toch start ik wel vanuit het bestaande: we brengen de basis in kaart en gaan samen op zoek naar de belangrijkste groeigebieden. Op deze manier vergroten we het leiderschap binnen de organisatie, wat weer leidt tot verandering en als het goed is: duurzaam succes.”

Management en leiderschap zijn bepalend voor het slagen van een transformatie. Ik help hen stap voor stap om verandering te faciliteren.

Consultant, Coach en Trainer

Brede kennis en ervaring

“Vanuit Prowareness begeleid ik transformaties bij meerdere bedrijven, coach ik leiders en geef ik diverse trainingen. Wat mij typeert in deze rollen is dat ik altijd start vanuit het hier en nu. Door oordeelvrij te kijken naar de organisatie én de personen die er werken kunnen we stap voor stap beweging faciliteren. Vanuit mijn ervaring als Manager, Agile Coach en Transformation Lead focus ik op het verkrijgen van inzicht vanuit de omgeving en het toepassen van nieuwe kennis in de praktijk.”

Connect op LinkedIn
Management Consultancy interieur

Sparringpartner voor

Prowareness klant logo - Vodafone Ziggo Prowareness klant logo - Shell Prowareness klant logo - RTL NL Prowareness klant logo - Rabobank Prowareness klant logo - Port of Rotterdam Prowareness klant logo - Marel

Aan de slag met duurzame verandering?

Bas denkt met je mee over de aanpak.

06 - 25 06 61 15
Bas Profiel Vierkant