Talent Program voor werknemers

Werknemer

Het Prowareness Talent Program is er om je te helpen om jouw maximale potentieel te bereiken. Dit doen wij door te investeren in jouw ontwikkeling en te bouwen op de skills en ervaring die je al hebt. Wij zorgen voor de tools die je nodig hebt. Onze doorgewinterde Agile Professionals staan voor je klaar om je op te leiden, coachen en begeleiden.

Prowareness Talent Program klas

Voor jou?

In welke rol, levensfase of organisatie je ook zit, bij Prowareness geloven we dat niemand ooit echt is uitgeleerd. Daarom hebben we het ‘Prowareness Talent Program’ geïntroduceerd, waarin we investeren in jou!  

Puntsgewijs

 1. Baangarantie

  Ga direct in dienst bij jouw opdrachtgever.

 2. 20 jaar ervaring

  Als dé Agile grondlegger van Nederland

 3. Opleiding

  Totaal opleidingsprogramma inclusief certificering.

 4. Persoonlijke begeleiding

  Onze doorgewinterde Agile professionals staan voor je klaar.

Unleashing your Potential

Meer dan certificering

Het Prowareness Talent Program draait niet alleen om het behalen van een certificering; het gaat juist om de reis van wekelijkse ervaringsuitwisseling. Elke week zien we als een waardevolle kans om samen te komen, te sparren en van elkaar te leren. Onze sessies zitten vol levendige discussies, waarbij we openlijk praten over successen en uitdagingen. Het is deze voortdurende reflectie die ons helpt te groeien en beter te worden in ons vak.

Prowareness Talent Program

We moedigen een cultuur van openheid en vertrouwen aan, waarbij we onze ervaringen vrijelijk kunnen delen en samen groeien. Het draait juist om praktijkervaring en ons programma biedt de perfecte omgeving om deze ervaring op te doen.

Heb je vragen?

Profielfoto Mina Salim ingezoomd
Prowareness Talent Program

Vacatures

 • Prowareness Talent Program

  Scrum Master bij de Gemeente Den Haag

  Ben jij toe aan een carrière switch of kom je net uit de schoolbanken en ben je opzoek naa

  36-40 uur Talent HBO €3.317,- Onderdeel van Talent Program