Talent Program voor werkgevers

Werkgever

Door krapte op de arbeidsmarkt is het moeilijk om goede Scrum Masters, Product Owners en Agile Coaches te vinden. Daarom hebben wij het Prowareness Talent Program geïntroduceerd waarin we vraag en aanbod samenbrengen.

Prowareness Talent Program

In welke rol, levensfase of organisatie iemand ook zit, bij Prowareness geloven we dat niemand ooit echt is uitgeleerd. Of het nu gaat om starters die hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt of ervaren professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, het Prowareness Talent Program is voor iedereen.  

Event

Transformational Leadership Europe 2024

TRACK AT AMSTERDAM BUSINESS FORUM 2024
Track at amsterdam business forum 2024

Hoe werkt het?

Werkgever

Onze doorgewinterde Agile Professionals zorgen ervoor dat de talenten de juiste training, coaching en begeleiding ontvangen, inclusief benodigde certificering. Door te investeren in hun ontwikkeling en te bouwen op de skills en ervaring die zij al hebben, helpen we hen om hun maximaal potentieel te bereiken. Zo zorgen we dat ze kunnen schitteren binnen jouw organisatie.  

Prowareness Talent Program

Op zoek naar Agile Talent?

Maurice Tolhuisen - Talent Program

Direct beschikbaar

Werkgever

Onze talenten kunnen direct bij je aan de slag, zodat ze hun vergaarde kennis en kunde meteen kunnen inzetten. Ze krijgen hierbij support van één van onze ervaren consultants die jouw organisatie tot in de kleinste details begrijpt. Gedurende een jaar biedt het Prowareness Talent Program alle handvaten, tools en praktijken die ze nodig hebben om te groeien tot ervaren Agile professional. Een win-win situatie, waarbij we organisaties en talenten met elkaar verbinden.  

Prowareness Talent
Event

Scrum Day Europe 2024

Extra event - product leadership track
Scrum Day Europe 2024 + Product leadership track