Prowareness Podcasts

Of je nu meer met Agile werken wil doen, de samenwerking tussen teams wil verbeteren, betere resultaten wil behalen of de vaardigheden van jouw medewerkers verder wil ontwikkelen, onze podcasts bieden jou waardevolle inzichten en praktische tips.

Gabrielle van de Loosdrecht

Onze podcasts zijn o.a. te beluisteren op

Spotify Podcast Apple Podcast Deezer Podcast Amazone Music

Onze Podcasts

Ontdek nieuwe inzichten en leer hoe je jouw organisatie nog wendbaarder en succesvoller kunt maken. Luister nu naar Prowareness Podcasts en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en Lean.

Sterk Staaltje Leiderschap

'Sterk Staaltje Leiderschap' gaat over inspirerend en authentiek leiderschap en hoe je daarmee een positief verschil kunt maken in het leven van anderen. In deze podcast nemen hosts Gabrielle en Michiel je mee op reis om een inspirerend, succesvol en authentiek leider te worden, voor zover je dat nog niet bent natuurlijk. Met een rake inhoud en een flinke dosis humor dagen ze je uit om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Mystiek van Teamdynamiek

In 'Mystiek van Teamdynamiek' ontdek je de zichtbare en onzichtbare factoren die bijdragen aan een (positieve) teamcultuur. Onze enthousiaste hosts Frank en Roos gaan in gesprek met inspirerende leiders. Luister mee en leer hoe zij omgaan met uitdagingen binnen hun teams.

Meer informatie

Alles KanBan

In 'Alles Kanban' nemen hosts Koen en Ivar je mee in de wereld van Kanban. Ze spreken met ervaringsdeskundigen, behandelen aanverwante onderwerpen en beantwoorden vragen vanuit de luisteraar. Een mooie combinatie tussen theorie en verhalen uit de praktijk.

Meer informatie