Header-Prowareness-Academy
Wij helpen mensen, teams en organisaties hun maximale potentieel te benutten via onze gecertificeerde, op maat gemaakte trainingen en leertrajecten.
Alle trainingen

Populaire trainingen per rol

We begrijpen dat het vinden van de perfecte training soms een uitdaging kan zijn. Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Hieronder lichten we de drie populairste rollen uit. Klik op de rol die het beste bij jou past en bekijk het overzicht van de bijpassende trainingen.

Product Owner

Als Product Owner maximaliseer je productwaarde, beheer je de Product Backlog, en communiceer je duidelijk met stakeholders en het team.

Trainingen voor jou

Scrum Master

Als Scrum Master faciliteer je het team, de Product Owner en stakeholders, waarbij je ervoor zorgt dat het scrumproces soepel verloopt.

Trainingen voor jou

Leiderschap

Als Agile leider creëer je een omgeving waarin jouw teams kunnen groeien. Zo bouw je samen aan een wendbare organisatie, die klaar is voor de toekomst.

Trainingen voor jou
Rollen

Op zoek naar een andere rol?

Academy
Collega's in gesprek

Benut je maximale potentieel

Expert op gebied van Agile opleiden

Ben je je bewust dat Agile werken veel voordelen en succes met zich meebrengt, maar mis je de kennis en vaardigheden om het daadwerkelijk toe te passen? Geen zorgen, want Prowareness Academy staat voor je klaar als dé opleider die jou hierbij helpt. 

Wij helpen je door jouw eigen medewerkers op te leiden in het toepassen van een Agile werk- en denkwijze in de dagelijkse praktijk. Vanuit Prowareness Academy bieden we individuele trainingen en maatwerk leertrajecten aan, zodat jouw medewerkers zélf de kennis en vaardigheden hebben om snel en effectief om te gaan met veranderingen.

Over Prowareness Academy
Britt Harmsen - Agile Opleiden

Wat je kunt verwachten

Of je nu zelf graag een training wilt volgen, je hele team wilt laten opleiden of als je al ervaren Product Owners en Scrum Masters hebt die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen, wij staan klaar om aan al jouw behoeften te voldoen.

Deskundig en praktijkgericht

Onze trainingen worden altijd verzorgd door onze eigen ervaren trainers, die eveneens collega's zijn. Naast hun rol als coaches en consultants delen ze hun praktijkervaring tijdens de trainingen. Zo ben je verzekerd van trainingen die altijd worden gefaciliteerd door professionals die weten wat er speelt in de praktijk. Praktijkgericht en deskundig.

Onze trainers

Trainingen op maat

Iedereen kan een training geven, maar wij maken ze. Iedere dag werken onze bevlogen trainers aan de ontwikkeling van de gaafste, slimste en meest effectieve trainingen. We zijn trots op de kwaliteit van onze trainingen en trainers en wij streven altijd naar een vijfsterren beleving.

Onze trainingen

Bij jou in de buurt

Kies uit trainingen op basis van open inschrijving op locaties in jouw buurt of ga voor in-house trainingen. De keuze is aan jou! Voor meer informatie over onze trainingslocaties en in-house mogelijkheden, neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op
Notitieboek in een training

Uitgelichte trainingen

Ervaringen

Beoordelingen

Met een gemiddelde beoordeling van 9,2 sterren op Springest zijn wij enorm trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze deelnemers:

"Energieke, enthousiaste, ervaren en vaardige trainer. Met humor en veel verschillende werk vormen (zoals rollenspellen) heeft hij ons de materie niet alleen uitgelegd maar ook doen beleven. Ook veel praktijkvoorbeelden en ervaringen en ruimte voor eigen inbreng."

"Zeer prettige training. Goede balans tussen interactie en theorie. Erg veel praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan."

Meer reviews
Nadia glimlachend

Agile opleiden doen we samen met

certificering - scrum.org certificering - LESS Scaled Agile certificering - LEAN certificering - icagile
Trainingen

Wij staan klaar om jou te helpen

Benieuwd welke training het best bij jou past?
Prowareness-Academy-Hospi-dames