Teamdynamieken in een snelgroeiende organisatie

Podcast
Podcast Mystiek van Teamdynamiek
De podcast Mystiek van teamdynamiek richt zich op het ontrafelen van zowel de zichtbare als onzichtbare factoren die bijdragen aan een positieve teamcultuur. In deze serie voeren we gesprekken met leiders uit diverse en atypische contexten. We ontdekken wat zij tegenkomen in hun teams en hoe zij deze uitdagingen aanpakken.

Hoe ga je om met teamdynamieken in een snelgroeiende organisatie?

Ontdek het in deze boeiende aflevering met Jos Joore, medeoprichter en CEO van Mimetas, een innovatieve scale-up in de biotechnologie. Jos deelt zijn inzichten over de complexe dynamieken binnen de verschillende teams en krachtenvelden. We leren van hem hoe hij verwachtingen van investeerders en medewerkers weet te managen en hoe de cultuur transformeert in zijn snelgroeiende organisatie. Hoe creëert het management team een werkomgeving voor de nieuwe generatie ontwikkelaars, waarin je fouten mag maken maar tegelijkertijd kwaliteitsproducten moet leveren? Krijg waardevolle inzichten en praktische tips van een ervaren leider in een van de meest dynamische sectoren. Luister nu en laat je inspireren!

Wil je graag eens met ons meedenken over de onderwerpen of gasten in de toekomst? Stuur ons een bericht én deel daarnaast de podcast met iedereen die je wilt inspireren over teamdynamiek.