Transformatie

Anders werken én denken

Leer hoe je als team of afdeling voortaan snel en effectief kunt werken met behulp van een Agile gedachtengoed.

Transformatie

Vergroot het aanpassingsvermogen van je team of afdeling

Als team of afdeling heb je met iedere dag met vele factoren te maken: wensen van klanten, interne belangen, allerlei marktomstandigheden. Dit zijn helaas geen constante gegevens: ze veranderen continu. Hoe beter je als team met deze veranderingen om kunt gaan, hoe succesvoller je projecten kunt opleveren. Op tijd, binnen budget én met een goed gevoel. Wij helpen jouw teams en afdelingen om op een snellere en effectievere manier te werken én te denken.

Structuur en flexibiliteit

Agile gedachtengoed

Jouw team heeft structuur nodig om snel en efficiënt te kunnen werken. En het heeft flexibiliteit nodig om effectief te kunnen werken en de meest optimale keuzes te kunnen maken. Hiervoor zetten wij de Agile gedachtengoed in: een manier van denken die draait om leren, experimenteren en optimaliseren. Wij adviseren hoe je deze denk- en werkwijze in de praktijk kunt toepassen en begeleiden de implementatie van de benodigde veranderingen. Benieuwd of zo’n transformatie past bij jouw organisatie?

Neem contact met ons op
Blogpost Quarterly

Maatwerk transformatie

Wij begrijpen dat ieder team uniek is en dat standaardoplossingen niet werken.

Stevige basis

Een Agile gedachtengoed heeft een groot voordeel: je kunt als team of afdeling snel inspelen op veranderingen. Lukt dit niet? Dan loop je het risico op verlies van omzet, onnodige kosten, lage kwaliteit, en ontevreden klanten en medewerkers. Daarom is een transformatie naar een flexibele werk- en denkwijze verstandig.

Dit proces is niet altijd makkelijk: je team zal obstakels moeten overwinnen en door lastige fases gaan. Onze Transformation Consultant begeleidt dit en gaat aan de slag met jouw specifieke uitdagingen en behoeften. Hij of zij krijgt jouw medewerkers en teams in beweging en zorgt dat zij snel en effectief kunnen werken.

Transformation Consultant inschakelen

Stap voor stap

Een transformatie start met een duidelijk, op maat gemaakt plan. Geen ingewikkeld adviesrapport maar een praktisch uitvoerbaar plan dat we stap voor stap kunnen implementeren. De volgorde staat niet vast maar geeft wel een houvast in het proces. Het gaat er vooral om dat er continu verbeteringen doorgevoerd worden zodat er vooruitgang geboekt wordt.

Mist het team kennis over de in te zetten tools of technieken, of kom je simpelweg handen tekort? Dan zetten wij de juiste professionals in om de transformatie een vliegende start te geven. Samen zorgen we dat we continu kleine successen behalen, die we natuurlijk ook samen vieren!

Detachering Agile professionals

Blijvende verandering

‘Een beetje transformeren’ bestaat niet. Daarom gaan we aan de slag met duurzame veranderingen in de processen, structuur en cultuur van de teams en afdelingen. We maken continu kleine stappen en blijven meten en optimaliseren, zodat de verandering zoveel mogelijk blijvend is.

Daarnaast helpen we jouw teams en afdeling om de juiste kennis en vaardigheden eigen te maken. Hier bieden we individuele trainingen, maatwerk leertrajecten en incompany trainingen voor aan die perfect aansluiten op de behoeften van jouw teams en afdelingen. We maken onszelf graag overbodig.

Naar website Prowareness Academy

"We hadden eerlijk gezegd geen idee waar te beginnen. Maar dat hoefde ook niet. We zijn simpel begonnen en hebben samen onze werkwijze stap voor stap aangepast. Onze medewerkers zijn er heel blij mee!"

Aan de slag met transformatie?

Martin denkt met je mee over de aanpak.

06 - 27 74 63 18
Blogpost Martin van Langen over Implementation

Inzet professionals

Deze Agile professionals staan klaar om te helpen bij de transformatie.

Scrum Master

Onze Scrum Master biedt structuur en overzicht in het team. Ook geeft hij of zij praktische begeleiding in het toepassen van Agile werken zodat jouw team in kortere tijd meer kwaliteit kan leveren.

Meer informatie

Product Owner

Onze Product Owner maximaliseert de waarde van jouw product of dienst. Door de juiste keuzes te maken, stakeholders op het juiste moment te betrekken en aanspreekpunt te zijn voor het team.

Meer informatie

Agile Coach

Onze Agile Coach gaat met meerdere teams tegelijk aan de slag. Het doel? Zo snel en effectief mogelijk samenwerken, door de juiste tools, vaardigheden en technieken in de praktijk aan te leren.

Meer informatie
Organisatie

Strategisch verandertraject voor de hele organisatie?

Transformatie organisatie