Expert in Agile opleiden

Onze missie is duidelijk: Nederland laten zien dat werken sneller en effectiever kan. Door onze kennis van onderwijs en actuele leermethoden te combineren met onze expertise in agile werken, bieden we praktijkgerichte opleidingen aan.

Prowareness Academy team groepsfoto

Puntsgewijs

 1. Knowledge

  Helped over 700 organisations and trained 39,000 professionals.

 2. Experience

  Founder of Agile and Springest ‘Best Training Provider of the Netherlands 2020’.

 3. Tailor-made

  Anyone can give training, but we make them.

 4. Partner

  We go beyond knowledge transfer. Our training courses are designed to deliver sustainable growth.

Weg met ouderwetse werkmethodes

Sneller en effectiever werken

We zien vaker hoe mensen en teams zich vasthouden aan ouderwetse werkmethodes, terwijl ze eigenlijk zouden moeten overstappen naar Agile werken om relevant te blijven in een snel veranderende wereld. 

Ben je je bewust dat Agile werken veel voordelen en succes met zich meebrengt, maar mis je de kennis en vaardigheden om het daadwerkelijk toe te passen? Geen zorgen, want Prowareness Academy staat voor je klaar als dé opleider die jou hierbij helpt. Van trainingen en e-learnings tot begeleid leren, Performance Assessments en complete leertrajecten – het is allemaal onderdeel van ons DNA.

Nadia, Rijnse en Kelvin - Agile Werken

Wij zijn opleidingspartner van

Prowareness klant logo - ASML Prowareness klant logo - bol.com Prowareness klantlogo Belastingdienst Prowareness klantlogo VodafoneZiggo Prowareness klantlogo Stedin

Maatwerk

Vijfsterren beleving

Iedereen kan een training geven, maar wij maken ze. Iedere dag werken onze bevlogen trainers aan de ontwikkeling van de gaafste, slimste en meest effectieve trainingen.

We zijn trots op de kwaliteit van onze trainingen en trainers en streven altijd naar een vijfsterren beleving. Daarom zijn we gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals Scrum.org, Scaled Agile, LCS, unFixProKanbanObeya Association, LeSS, IC Agile en Lego Serious Play.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt? Bekijk ons aanbod aan trainingen door op de link hieronder te drukken.

Bekijk al onze trainingen
Eline en deelnemers training

Onze aanpak

We richten onze trainingen voor 70% op praktijkoefeningen en koppelen deze aan de theorie. Hierin maken we gebruik van rollenspellen en realistische casussen die aansluiten op de leerdoelen. Leren combineren we altijd met plezier. Want wanneer een training leuk is, blijft de stof beter hangen en ben je gemotiveerder om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. En door kennis actief te herhalen, zorgen we dat je deze niet vergeet.

Tot slot halen we altijd dat we proactief feedback ophalen vanuit deelnemers en partners, zo zorgen we dat we onze trainingen continue verbeteren en we altijd één stap voor zijn op de leerbehoeften van morgen.

Samen onderweg naar wendbaarheid

We helpen je graag door jouw eigen medewerkers op te leiden in het toepassen van een Agile werk- en denkwijze in de dagelijkse praktijk. Vanuit Prowareness Academy bieden we individuele trainingen en maatwerk leertrajecten aan, zodat jouw medewerkers zélf de kennis en vaardigheden hebben om snel en effectief om te gaan met veranderingen.

Aan de slag met wendbaarheid?

Vertel Martijn waar we je bij kunnen helpen.

06 - 15 27 22 22
Martijn Ham

Onze labels

Wij werken vanuit onze drie labels samen aan één overkoepelend doel: organisaties wendbaar maken.

Talent

Van starter tot professional, voor werknemers of werkgevers

Naar website

Consultancy

Inzet van professionals en transformaties om teams en afdelingen sneller en effectiever te laten werken.

Naar website

Academy

Trainingen en maatwerk leertrajecten om de Agile kennis van jouw medewerkers te vergroten.

Terug naar home