Organisatie scan

Vraag nu aan

Prowareness Consultancy kan jou helpen met verschillende assessments, zodat jouw organisatie of afdeling kan inspelen op bestaande en toekomstige uitdagingen. Benieuwd hoe organisatie scans werken? Lees snel verder hoe wij kunnen helpen.

Management Consultancy Overleg Gezamelijk Laptop

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met een snel veranderende wereld. Om succesvol te blijven, moeten zij in staat zijn om snel te reageren op deze veranderingen en zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Denk hierbij aan krapte op de arbeidsmarkt, veranderende klantwensen en het optimaal benutten van bedrijfsresources.  

Excelleren in een veranderende wereld

Strategische

Het koppelen van bedrijfsstrategie aan de operatie kan een uitdaging zijn voor veel bedrijven. Onderzoek heeft aangetoond dat er vaak een grote kloof bestaat tussen de strategische doelstellingen van een bedrijf en de manier waarop deze doelstellingen worden omgezet in operationele activiteiten. 

Management Consultancy Bas Dichtbij

Waarom een organisatie scan?

Onze management consultants kunnen jouw organisatie helpen om een objectief inzicht te krijgen in de huidige situatie en wat er nodig is om door te ontwikkelen. Zonder dit inzicht kan verandering vaak grimmig en ongestructureerd verlopen, wat in sommige gevallen zelfs kan leiden tot tegenstrijdige initiatieven die elkaar tegenwerken.

Liever persoonlijk iemand spreken?

Rijnse helpt je graag verder

06 50 16 14 79
Rijnse Onland Prowareness

Hoe werkt een organisatie scan?

Met onze organisatie scan helpen we organisaties beter te begrijpen waar zij in uitblinken en hoe zij zich verhouden tot concurrenten in de sector. Daarnaast brengen we hiermee in kaart waar verbetering mogelijk is en wat er concreet kan worden gedaan om de organisatie te verbeteren. Hiermee helpen wij bij het sturen van verandering en creëren we bewustwording en beweging binnen een organisatie, zodat organisaties hun potentieel optimaal kunnen benutten.

Wat levert het jou op

Resultaat

De resultaten vanuit het assessment leveren waardevolle input voor veranderprogramma’s binnen een organisatie. Deze kunnen worden meegenomen door het management team, zodat er kan worden bepaald wat er concreet kan worden gedaan om de organisatie te verbeteren. Daarnaast kan het assessment kan helpen om bewustzijn en urgentie aan te wakkeren voor het optimaliseren van de organisatie. 

Management Consultancy Overleg Boek

Welke organisatie scan past bij jou?

Voor verschillende vraagstukken hebben we verschillende soorten organisatie scans en assessments klaarstaan.

Strategie en executie

Zijn medewerkers betrokken of gaan ze niet mee met de strategische visie? Deze scan meet de effectiviteit van de strategie-uitvoering binnen de organisatie.

Ik wil meer weten over dit assesment

Transformatie

Hoe verloopt jullie transformatie? Tevreden over de huidige tools en processen? Of ervaren jullie uitdagingen waarvan je niet weet hoe aan te pakken?

Ik wil meer weten over dit assesment

SAFe Organisatie

We beoordelen jullie implementatie van SAFe en de uiting van de strategische thema’s én adviseren waar optimalisaties doorgevoerd kunnen worden

Ik wil meer weten over dit assesment

Way of working

We kijken we naar de organisatie als geheel met focus op proces, Infrastructuur en techniek. Maar ook cultuur, kennis, waarde & sturing.

Ik wil meer weten over dit assesment

Waarmee kunnen we helpen? Kies assesment