Steven van den Brink

professional

Management Consultant: "Niets geeft mij meer voldoening dan wanneer mijn bijdrage leidt tot verbetering en wanneer ik zie dat mensen trots zijn op hun bereikte resultaten."

Steven Profiel Vierkant

Teams en individuen helpen groeien om succes te behalen

"Als Management Consultant richt ik me op het strategische niveau, waarbij ik de juiste mensen betrek bij het implementatieproces. Ik geniet van uitdagende vraagstukken en help organisaties bij het bereiken van doelen en optimaliseren van processen. Mijn expertise ligt vooral in het helpen van organisaties om hun klanten tevreden te stellen en tegelijkertijd een prettige werkomgeving te creëren.

Ik vind het geweldig wanneer ik mensen kan helpen om nieuwe gedragspatronen aan te leren en deze op lange termijn kunnen volhouden, zelfs nadat ik mijn werk heb voltooid. Mijn missie is geslaagd wanneer ik zie dat mensen zelfstandig succes behalen en dat ze zonder mijn aanwezigheid verder kunnen groeien."

Ik geef mijn klanten altijd mee om gebruik te maken van de kennis en expertise binnen hun eigen organisatie. Ik moedig hen aan om niet alles zelf op te lossen, maar te profiteren van de kracht van samenwerking en het delen van ideeën en ervaringen.

Van complexe processen tot succesvolle teams

"Als consultant krijg ik uiteenlopende opdrachten van klanten. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt met SBM Offshore, waar ik werd ingeschakeld om hun complexe procurement proces te vereenvoudigen en te versnellen. Een ander voorbeeld is het begeleiden van organisaties bij het realiseren van hun strategische doelen en het verbeteren van de samenwerking en besluitvorming binnen teams. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij leiderschapstrajecten en het implementeren van Agile werkwijzen.

Wat ik het leukst vind aan mijn werk is de afwisseling en het zien van positieve veranderingen. Of het nu gaat om het coachen van leiderschap, het optimaliseren van processen of het oplossen van complexe vraagstukken, ik geniet ervan om teams en individuen te helpen groeien en succes te behalen."

 

Connect op LinkedIn
Management Consultancy interieur

Sparringpartner voor

Prowareness klant logo - Port of Rotterdam Prowareness klant logo - Shell Prowareness klant logo - ABN Amro Prowareness klant logo - Rabobank

In de praktijk

Specialisatie

"Als Management Consultant help ik organisaties om hun klanten tevreden te stellen en een fijne werkomgeving te creëren. Een belangrijk aspect waar ik me op richt, is Agile Portfolio Management. Ik help organisaties bij het omzetten van strategische thema's naar concrete resultaten, terwijl ze flexibel blijven in een snel veranderende omgeving.

Daarnaast ondersteun ik leiders in Lean/Agile organisaties, zodat zij hun organisatie vooruit kunnen helpen in plaats van een belemmering te vormen. Ook help ik bij het opsporen en verminderen van verspillingen in processen, zodat klanten snel en efficiënt geholpen kunnen worden. Mijn doel is om organisaties te helpen hun doelen te bereiken, waarbij ik waarde lever aan klanten en een positieve werkomgeving creëer."

 

 

 

 

Management Consultancy gesprek

Steven helpt jouw organisatie op weg naar digitale transformatie

Steven Profiel Vierkant