Voormalig correspondent Tim de Wit over op afstand met elkaar een deadline halen

Podcast
Podcast Mystiek van Teamdynamiek
De podcast Mystiek van teamdynamiek gaat over het ontrafelen van de zichtbare en onzichtbare factoren die bijdragen aan een (positieve) teamcultuur. In interviews met leiders in een atypische context horen we wat zij tegenkomen in hun teams en hoe zij hiermee omgaan.

Voormalig correspondent Tim de Wit over op afstand met elkaar een deadline halen

Vandaag praten we met journalist, podcastmaker en voormalig correspondent Tim de Wit over samenwerken onder druk van strakke deadlines. Hij deelt zijn ervaringen als correspondent in Londen ten tijde van meerdere hectische gebeurtenissen en hoe belangrijk het wordt aan te geven wanneer je ergens niet blij mee bent. 

Tim neemt ons mee in zijn verhaal over de uitdagingen van op afstand met elkaar werken, het belangrijkste mini-team wat hij met een cameraman heeft gevormd en hoe belangrijk het is in harmonie en vertrouwen samen te werken. Juist door elkaar op andere manieren goed te leren kennen. 

Ga er weer lekker voor zitten en laat je inspireren door het verhaal van Tim.  Wil je graag eens met ons meedenken over de onderwerpen of gasten in de toekomst? Stuur ons een bericht én deel daarnaast de podcast met iedereen die je wilt inspireren over teamdynamiek.

Uiteindelijk ontdekken we samen de elementen voor een veilige cultuur binnen de context van de redactie én hebben we de eerste rode draad ontrafeld over onzichtbare factoren die een rol spelen binnen een team. 

Ga er goed voor zitten en laat je inspireren door het verhaal van Marc. Veel luisterplezier! Wil je graag eens met ons meedenken over de onderwerpen of gasten in de toekomst? Stuur ons een bericht én deel daarnaast de podcast met iedereen die je wilt inspireren over teamdynamiek.