Persoonlijk leiderschap

Podcast
Sterk Staaltje Leiderschap
In deze aflevering van "Sterk Staaltje Leiderschap", wordt de essentie van persoonlijk leiderschap verkend, waarbij toplessen uit diverse literatuur worden gedestilleerd en gepresenteerd, en eerdere inzichten over zelfkennis, intrinsieke motivatie en bewuste tijdsbesteding worden samengebracht om een holistisch beeld van effectief, inspirerend en authentiek leiderschap te bieden.

Persoonlijk Leiderschap

In deze aflevering duiken we in de essentie van persoonlijk leiderschap, een thema dat centraal staat in vele inzichten die eerder zijn gedeeld. Vikram benadrukte in aflevering 3 het belang van zelfkennis voor effectief leiderschap. Iris, in aflevering 5, sprak over het verhogen van intrinsieke motivatie door persoonlijke waarden te koppelen aan werk. Alice herinnerde ons er in aflevering 7 aan om bewuste keuzes te maken over hoe we onze tijd besteden, gezien de kortstondigheid van het leven.

Er is een overvloed aan literatuur over persoonlijk leiderschap. We hebben het voor jou vereenvoudigd door de top 10 lessen uit deze boeken te destilleren en in deze aflevering te presenteren. Dit bespaart je veel leestijd en hopelijk vind je de gedeelde inzichten waardevol.