Ingelise Roelen over oprecht en nieuwsgierig naar anderen kijken

Podcast
Podcast Mystiek van Teamdynamiek
De podcast Mystiek van teamdynamiek gaat over het ontrafelen van de zichtbare en onzichtbare factoren die bijdragen aan een (positieve) teamcultuur. In interviews met leiders in een atypische context horen we wat zij tegenkomen in hun teams en hoe zij hiermee omgaan.

Ingelise Roelen over oprecht en nieuwsgierig naar anderen kijken

Vandaag praten we daarover met Ingelise Roelen, oprichter, trainer en coach bij Bounce – zorg na impact. Het onderwerp psychosociale nazorg heeft haar sinds haar functie als stafofficier bij de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg en hoofd SpoedEisende Hulp nooit meer losgelaten. 

Ze deelt met ons haar visie op het creëren van een werkplek waar je het goed hebt, het belang van volledig waarnemen én echt naar anderen luisteren, maar ook hoe belangrijk het is hoe iemand zijn koffie drinkt. 

Met veel energie, humor en openheid bespreken we hoe je met elkaar impactvolle gebeurtenissen bespreekt, hoe je doorvraagt als het moeilijk wordt en hoe je op een grandioze manier afscheid neemt. 

Ga er  lekker voor zitten en laat je inspireren door het aanstekelijke enthousiasme van Ingelise.  Wil je graag met ons meedenken over de onderwerpen of gasten in de toekomst? Stuur ons een bericht én deel daarnaast de podcast met iedereen die je wilt inspireren over teamdynamiek.