Agile opleiden

expertise

Ben jij je bewust dat Agile werken veel voordelen en succes met zich meebrengt, maar mis je de kennis en vaardigheden om het daadwerkelijk toe te passen? Geen zorgen, want Prowareness Academy staat voor je klaar als dé opleider die jou hierbij helpt.

Britt Harmsen - Agile Opleiden

Trainingen op maat voor individuen en organisaties

Wij bieden oplossingen voor zowel individuen als organisaties die zich willen ontwikkelen op gebied van Agile werken. Of je nu zelf graag een training wilt volgen, je hele team wilt laten opleiden of als je al ervaren Product Owners en Scrum Masters hebt die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen, wij staan klaar om aan al jouw behoeften te voldoen.

Jouw weg naar Agile excelleren

Over onze trainingen en trainers

Iedereen kan een training geven, maar wij maken ze. Iedere dag werken onze bevlogen trainers aan de ontwikkeling van de gaafste, slimste en meest effectieve trainingen. We zijn trots op de kwaliteit van onze trainingen en trainers, en streven altijd naar een vijfsterren beleving. Daarom zijn we gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals Scrum.org, Scaled Agile, LeanKanban University, LeSS en APMG-International.

Naar onze trainingen
Rob van Lanen presentatie Agile Opleiden

Weg met ouderwetse werkmethodes

We zien vaker hoe mensen en teams zich vasthouden aan ouderwetse werkmethodes, terwijl ze eigenlijk zouden moeten overstappen naar Agile werken om relevant te blijven in een snel veranderende wereld. We begrijpen ook dat het niet alleen gaat om het implementeren van nieuwe methodes, maar om het meenemen van de mensen in deze verandering.

Waarom Prowareness Academy

Jouw partner in Agile leren

Bij Prowareness gaan we verder dan alleen het geven van trainingen. We streven ernaar om mensen te transformeren, teams te versterken en organisaties te helpen groeien. Kies vandaag nog voor Prowareness Academy als jouw partner in Agile leren en ontwikkeling en investeer in jezelf, jouw team, en organisatie.

Bekijk al onze trainingen
Nikita tijdens een agile training

Wij zijn gecertificeerd door

Prowareness klant logo - Vodafone Ziggo Prowareness klant logo - Port of Rotterdam Prowareness klant logo - Marel

Meer weten over onze trainingen?

Bart Versteegen