Visie met Vikram Kapoor

Podcast
Sterk Staaltje Leiderschap
In deze aflevering van "Sterk Staaltje Leiderschap", gaat het gesprek met Vikram Kapoor over de kracht van visie in inspirerend leiderschap, waarbij wordt onderzocht hoe een duidelijke, authentieke visie kan motiveren, richting kan geven en bijdragen aan het realiseren van buitengewone doelen en positieve veranderingen in de levens van anderen.

Visie met Vikram Kapoor

Gabrielle: "Sinds ik Vikram heb ontmoet, ben ik geïnspireerd geraakt door zijn unieke visie en authenticiteit. Zijn manier van naar de wereld kijken, motiveert me om deel te willen uitmaken van het verwezenlijken van de droom van Prowareness. Ik voel: "Ik wil ook bereiken wat hij zegt."

In deze aflevering gaan we in gesprek met hem over de kracht van visie en waarom dit cruciaal is voor inspirerend leiderschap. We onderzoeken vragen zoals: Hoe belangrijk is het om een visie te hebben? Waarmee moet je rekening houden? Hoe ontdek je jouw eigen visie? We zullen discussiëren over perspectieven, toekomstvisies en het bereiken van het onmogelijke. Laten we samen deze ontdekkingsreis aangaan en meer te weten komen.